Parteneri

Eu sunt Bobo, alias Grasu, trag de fiare, asta fiind ocupația mea principală. În rest, adică în timpul liber sunt instructor moto ceea ce-mi asigură proteinele de zi cu zi. „Nu vă luați de mușchii mei! Asta ma irită”

Școala auto Ticu

 

Sebi, alias Cheliosu’, pentru prieteni. Bate mult din gură dar spre deosebire de alții el și face, ceea ce ne face și pe noi să-l ținem aproape. Cu toții am avut treaba pe la el pe la garaj, de aceea îi mulțumim și-l recomandăm cu placere: ieftin, rapid și bun.
0745375624 e numărul la care puteți suna dacă aveți probleme cu motorul, în dragoste, de sănătate sau orice altă problemă, iar dacă nu gasește rezolvarea, măcar vă-njură.

 

Șoit, Luci Șoit. Bazându-ne pe ideea că cine se-aseamănă se-adună, ne mândrim că te avem și pe tine ca prieten și-ți mulțumim pentru sigla Mucea. O meritat toți banii (încă vindem care ce avem să-i strângem să ți-o putem plăti) =)).

SoitDesign.RO

 

Știți cum e, prietenii îi alegi, te-nțelegi cu ei, îi ții aproape dar cu neamurile te pricopsești. Așa am ajuns și eu să te am pe tine de frate, ultimul cei drept, ultimul dintre aceia care îți umplu suflețelul cu bunătate și dragoste prin simplu fapt că te gândești la el sau îi pomenești numele, sau, poate de ce ești singurul și nu mai am altul. Oricum ar fi, mulțumim pentru partea de IT.

Modernism.RO